Cum sa cureti obiectele de mici dimensiuni

Portofoliul de servicii al unei firme de curatenie este mai mult decat generos, fiecare dintre acesta oferind diverse servicii conexe pentru a avea garantia satisfacerii oricarui client. Pornind de la serviciile de curatenie generala, ajungem in sfera curatarii obiectelor de mici dimensiuni, acestea necesitand de cele mai multe ori o atentie sporita.

Desi termenul de lucruri sau obiecte mici este destul de interpretabil, o sa punctam doar cateva dintre ele: telefoane, laptopuri, tastaturi sau mousi, telecomanda televizorului, tablete sau chiar cheile de la masina. Dupa cate observati, toate obiectele enuntate fac parte din viata noastra de zi cu zi, in proportie de 90% contactul cu ele fiind inevitabil.

Stiind acest detaliu si gravitatea unei igiene hazardate, v-ati gandit vreodata la curatarea efectiva si indepartarea bacateriilor? Firmele de curatenie ofera un serviciu dedicat obiectelor de mici dimensiuni, curatarea lor realizandu-se concomitent cu cea a altor suprafete sau obiecte.

Conform unor studii efectuate de cercetatori, unul dintre obiectele care acumuleaza un nivel ridicat de murdarie si bacterii este mouse-ul unui calculator, fiecare fisura fiind predispusa la colectarea mizeriei. Inainte de sterge praful de pe un mouse, se recomanda folosirea unui obiect ascutit si eliminarea murdariei din fiecare spatiu, o stergere ulterioara cu spirt sau alta substanta de curatare fiind mai mult decat indicata.

Un alt obiect care necesita o atentie sporita este telecomanda de la tv, utilizarea destul de des predispunand-o la acumularea unui numar ridicat de bacterii. Pentru a indeparta toate aceste bacterii formate, se recomanda folosirea unei carpe inmuiata in spirt si o stergere cat mai fina, evitandu-se indepartarea insemnelor de pe butoane.

Nu in ultimul rand, un alt obiect delicat care se afla in partea de sus a listei oferite de specialistii in curatenie este tastatura unui calculator. Pentru o curatare adecvata, se recomanda desfacerea si stergerea tastelor, curatarea placutei interioare cat si o stergere de ansamblu. Folosind o carpa inmuiata in spirt sau alta solutie antipatogeni, veti avea garantia unei curatari adecvate.