Cum aleg o firma de curatenie

Numarul cererilor pentru serviciile de curatenie este in continua ascensiune, astfel ca majoritatea firmelor specializate si-au marit personalul si au incercat o diversificare a ofertei. Pentru noi, clientii, problema majora o reprezinta alegerea firmei de curatenie potrivita necesitatilor, astfel ca un scurt ghid se doreste a fi extrem de util. Pentru a avea parte de servicii de curatenie ieftine, eficiente, desfasurate in conditii de maxima siguranta, trebuie sa contractam o firma de curatenie profesionala. Inainte de a rasfoi un site de anunturi si de a alegere serviciile de curatenie adecvate, iata cateva aspecte care ar trebui sa primeze:

1. Gama de servicii - Pentru a eficientiza procesul, este nevoie sa faci o scurta lista cu serviciile necesare si sa o compari cu grila de servicii a firmei de curatenie pe care o ai in vizor. Important este sa te asiguri ca firma de curatenie care urmeaza s-o contactezi poate sa presteze o gama de servicii cat mai variata, astfel o sa fii sigur ca procesul va fi finalizat corespunzator.

2. Preturile - Desi multi nu recunosc, preturile unui serviciu reprezinta principalul argument in alegerea firmei prestatoare. Odata ce ti-ai stabilit un buget maxim dedicat acestui tip de activitate, poti compara cifrele cu preturile afisate pe site-urile firmelor de curatenie. Alegerea firmei de curatenie trebuie sa tina cont de mai multe aspecte, insa problema referitoare la pret ar trebui intotdeauna sa primeze, astfel ca aveti sanse foarte ridicate sa obtineti un raport calitate/pret adecvat.

3. Experienta si feedback-uri - Pentru un client, cel mai important aspect se refera la calitatea serviciilor pe care o firma de curatenie le presteaza. In momentul in care discutam de o experienta consitenta, de un feedback foarte bun din partea clientilor anterior si de o gama variata de servicii, putem trage concluzia ca firma analizata indeplineste toate criteriile.