Curatenie Birouri

Peste 50% din persoanele fizice sau juridice au intampinat probleme cu serviciile de curatenie oferite menajere si personalul necalificat angajat, cam acestea sunt cifrele enuntate de catre specialisti. Daca doriti ca aceasta problema sa dispara si, pe viitor, sa aveti parte de profesionalism, nu ramane decat sa apelati la o firma de curatenie. Desi principala activitate a unei firme de curatenie se rezuma la serviciile oferite apartamentelor si caselor, de o buna bucata de timp au intrat in vizor si spatiile dedicate birourilor, totul culminand cu o cerere tot mai agresiva venita din partea proprietarilor.

O firma de curatenie se angajeaza sa presteze servicii de calitate, ofera liniste si discretie maxima pe toata perioada desfasurarii activitatii si, cel mai important, doreste o comunicare permanenta cu clientii sai.

Pentru a beneficia de o curatenie perfecta la biroul firmei, va punem la dispozitie personal calificat care stie cum sa se comporte chiar si in momentul in care doriti ca procesul de curatenie sa se realizeze concomitent cu activitatea voastra. In acest sens, folosim aspiratoare cu un grad ridicat de silentiozitate, incercam sa nu va intrerupem activitatea si suntem dispusi la comunicare in orice moment. Pentru toate aceste avantaje, pretul curateniei este in acelasi timp unul dintre cele mai mici de pe piata.

Orice firma contractata in vederea serviciilor de curatenie dispune de echipamente speciale, pune la dispozitie cea mai noua gama de produse de curatenie si se angajeaza sa realizeze urmatoarele activitati:

-stergerea prafului de pe pereti, piesele de mobilier, aparatura electronica, usi sau ferestre;

-curatarea atenta a aparaturii electronice dar si a obiectelor de mici dimensiuni: mouse, tastatura, telecomanda, chei, lampa de birou sau telefonul fix;

-curatarea petelor de pe tapiteria scaunelor sau a fotoliilor si canapelelor;

-curatarea petelor de pe mochete, covoare si stergerea gresiei sau a parchetului;

-aranjarea diverselor obiecte de mobilier, a elementelor birotice sau a fiselor dezorganizate;

-aerisirea biroului si improspatarea lui folosind odorizante de camera de calitate.