Curatarea mochetelor si a covoarelor

Curatarea mochetelor si a covoarelor pare mai degraba o sarcina dedicata gospodinelor insa nu toate au timpul necesar pentru a realiza aceasta operatiune. Am putea spune ca totul se aseamana momentului in care optam pentru spalatul hainelor la o spalatorie profesionala, astfel ca si curatarea mochetelor poate fi realizata de catre o firma de curatenie ce ar putea face o oferta generoasa, astfel pretul curateniei fiind unul redus.

De ce trebuie sa curatam mochetele?

Pentru o familie activa, locuinta proprie reprezinta spatiul in care se desfasoara majoritatea activitatilor zilnice. Asa cum curatenia generala reprezinta o modalitate de a pastra un nivel igienic adecvat, acelasi lucru il putem spune si despre mochete sau covoare, aceste accesorii de design interior necesitand o atentie sporita. Mai mult de atat, o curatare adecvata a mochetelor este recomanda si pentru durata de viata a acestora, tocirea firelor fiind o urmare a utilizarii excesive dar si a unei curatari deficitare.

O firma de curatenie se dedica in totalitate acestui tip de activitate, se bucura de prezenta unor echpamente de ultima generatie, foloseste doar produse si accesorii originale, are o experienta vasta si un personal calificat iar principalul sau scop este de a multumi fiecare client ajuns sa beneficieze de serviciile sale.

Conform grilei de servicii de curatare mochete si covoare regasit pe majoritatea site-urilor de specialitate, clientii pot opta fie pentru o curatare la domiciliu, fie pentru o curatare la sediul firmei.

Curatarea mochetelor la domiciliu - Firma de curatenie deplaseaza o echipa de specialisti in vederea curatarii dar si echipamentele si produsele necesare. Eliminarea petelor si a bacteriilor se realizeaza fie prin spalare cu spuma, fie printr-un proces nou pe piata, este vorba despre injectia unor substante de curatare speciale.

Curatarea mochetelor intr-un centru dedicat - Fata de metoda prezentata anterior, firma de curatenie ofera si serviciul de transport tur-retur a mochetelor. De asemenea, in cazul curatarii mochetelor intr-un centru dedicat, acestea pot beneficia de unelte de mare capacitate cu un nivel al performantelor foarte ridicat. Durata medie de curatare este de aproximativ 48 de ore.