Servicii de curatare piscine in Bucuresti

Piscina reprezinta o buna modalitate de relaxare dar si un loc perfect de joaca pentru copiii nostri. Indiferent ca ne ducem cu gandul la strandurile publice, la piscinele din cadrul unor resort-uri sau chiar la piscinele personale, un aspect important se rezuma la igiena. Pentru a pastra o igiena corespunzatoare, orice piscine necesita un serviciu profesional de curatare si igienizare, firmele specializate fiind cele mai indicate pentru a realiza acest tip de activitate.

In zona Bucuresti si imprejurimi, proprietarii de piscine beneficiaza de cea mai buna oferta de servicii privind curatarea si igienizarea acestor spatii. Avem un numar de peste 200 de firme de curatenie in Bucuresti, aceasta concurenta acerba sporind foarte mult calitatea serviciilor precum si coborarea stachetei in ceea ce priveste preturile. Orice firma de curatenie din Bucuresti care se respecta, va pune la dispozitie o grila standard de servicii precum si posibilitatea unui pachet de servicii flexibil, toate detaliile aferente fiind stabilite in functie de natura si dimensiunile piscinei sau necesitatile in materie de curatare si igienizare. O grila standard de servicii de curatare a unei piscine include urmatoarele activitati:

1. O analiza a apei folosind un laborator specializat;

2. Servicii de curatare a bazinului si a elementelor adiacente;

3. Curatarea echipamenteor de alimentare a piscinei;

4. Schimbarea apei precum si aplicarea unor tratamente specifice de reglare a PH-ului, dezinfectie, solutie de prevenire a formarii algelor, operatiune de foculare(se elimina caracterul turbitiv al apei);

5. O analiza finala a apei insotita de un raport privind starea ei inainte de utilizare.

Apeland la serviciile unei firme de curatenie, problemele referitoare la calitatea apei si la sanatatea familiei voastre vor disparea complet, dvs putand sa va bucurati de o zi linistita alaturi de cei dragi.

In conformitate cu solicitarile venite pe adresele majoritatii firmelor de curatenie din Bucuresti, au fost puse in aplicare doua modalitati prin care puteti beneficia de servicii specializate: solicitari singulare, disponibile in orice perioada a anului precum si un abonament lunar prin care firma de curatenie va garanteaza cel putin o curatare totala a piscinei pe parcursul unei luni calendaristice.